SVEITS KVALITET

LOVLIG I NORGE

5-STJERNER PÅ TRUSTPILOT

LEVERING 2-4 DAGER

0

Handlekurven din er tom.

Om oss

Vi har produsert organiske helse-, kosmetikk- og ernæringsprodukter av høyeste kvalitet med dokumenterte resultater til kunder i mer enn 58 land.

Vi produserer, forsker på og utvikler planter innendørs, utendørs og drivhus i Sveits etter organiske prinsipper, Good Manufacturing Practices (GMP) og ISO 22716-2007.


Vårt oppdrag

For å hjelpe mennesker og dyr til å leve et bedre liv ved å gi dem den høyeste kvaliteten på naturlige produkter med dokumenterte effekter til priser alle har råd til.


Naturlig produksjon, ingredienser og formuleringer

For oss betyr naturlig å følge organiske prinsipper for hvert trinn i produksjonen fra frø til høsting uten å bruke gjødsel eller plantevernmidler.

Det refererer også til at produktingrediensene våre er naturlige og uten tilsetning av kunstige eller kjemiske elementer til produktformuleringene våre.

Våre planter er nøye testet før de blir CO2-ekstrahert, vinterisert og dekarboksylert opptil 95 % for å forbedre oljens kvalitet, styrke og effekt.

Vår proprietære CO2-utvinningsprosess bruker trykksatt karbondioksid (CO2) for å trekke ut fytokjemikalier fra planten. CO2-utvinning er den dyreste utvinningsmetoden. Det er ansett som den mest effektive og sikreste planteekstraksjonsmetoden i bransjen. Det resulterer i en veldig ren olje med et fullt spekter av terpener, flavonoider, næringsstoffer og antioksidanter.


Sertifisert økologisk og vegansk etter de høyeste standarder

The Vegan Society Cosmos Organic

Produktene våre er sertifisert veganske av The Vegan Society.

The Vegan Society ble grunnlagt i november 1944 og har gjort enorme fremskritt siden.

Det veganske varemerket har hjulpet brukere med å identifisere at et produkt er fritt for animalske ingredienser siden 1990. Registrering med varemerket gir merker selvtilliten til å rope om deres veganske legitimasjon.

Les mer om våre veganske standarder.

Vi er medlem av International Organic and Natural Cosmetics Corporation GmbH (IONC) i Tyskland. IONC er sertifiserings- og kontrollmyndigheten for COSMOS NATURAL, COSMOS ORGANIC, BDIH Vegan og Natural Product Standard.

Vi har startet prosessen med å sertifisere våre økologiske hudpleieprodukter med COSMOS for å få det vi anser som den høyeste organiske sertifiseringsstandarden som er mulig i Europa.

COSMOS-standarden definerer kriteriene som bedrifter må oppfylle for å sikre forbrukerne at produktene deres er ekte økologiske eller naturlige kosmetikk produsert i henhold til de høyeste mulige bærekraftspraksis.

100 % fornybare energikilder

Vår strømforsyning for produksjonen genereres kun fra sol- og vannenergi og leveres av WWZ.


State of the art produksjonseffektivitet

For innendørsproduksjonen vår bruker vi toppmoderne LED-vekstlamper produsert i Irland med en effektivitet på 2,8 µmol/joule for å minimere strømforbruket vårt samtidig som vi genererer høyest mulig effektivitet (PPF) per watt.

Vi bruker ingen ineffektive lysarmaturer som høytrykksnatriumlamper (HPS) eller lignende utdaterte teknologier med kort levetid og svært lav energieffektivitet, men bruker bare høyeffektive LED-lamper med minimal varmeeffekt.

Den nyeste teknologiapplikasjonen lar oss ha en av de høyeste innendørs produksjonseffektivitetene i bransjen. Vi maksimerer produksjonen per kvadratmeter ved å plassere flere lag med planter oppå hverandre i hyllene.


Høyeste kvalitet fra Sveits

Høyeste kvalitet betyr at vi konsekvent produserer produkter med den optimale profilen og terpeninnholdsnivåene ved å følge Good Manufacturing praksis (GMP), og teste hver produksjon batch og verifisering av resultater i tredjepartslaboratorier i Sveits.

pipette

Til dags dato har vi aldri hatt et eneste produkt som mislyktes i en bekreftelsestest i et tredjepartslaboratorium.

Vi publiserer testresultater på nettstedet vårt og gir deg full åpenhet og sporbarhet ved å legge til et produksjonsbatch-klistremerke som viser den nøyaktige profilen på hver oljeemballasje. QR-koden på bunnen av emballasjen vår kan skannes for å få tilgang til mer informasjon om hver olje.

Pipettene av medisinsk kvalitet som brukes til våre oljer, har en trykt skala for å gjøre doseringen enkel, beskyttende barnesikring, og merket med Formula Swiss trykt på pipettene.


Effektive produkter med dokumenterte resultater basert på vitenskapelig forskning

Vi er forpliktet til å dokumentere resultatene av produktene våre på mennesker og dyr gjennom uavhengige vitenskapelige forskningsstudier.